Monday, January 26, 2009

Snowboardåkaren Jon Olsson?

Lite humor att se en bild på Jon i bakgrunden (med skidor) medans nyheten om att snowboardåkaren Jon Olsson fick silver på X-Games.

Vore inte så tråkigt att höra hur simhopparen Stefan Holm eller cyklisten Anja Pärson klarade sig i en VM final.

Sen var ju kanske själva nyheten att Jon fick silver pga det var amerikaner som sms röstade in resultatet, inte en kvalificerad domarpanel. Men så är det att bo i Sverige och vara tvungen att betala tv avgift till Sveriges Television.

Tror inte SVT tycker det var speciellt pinsamt, men det är ok tycker jag. För dom har inte speciellt mycket humor eller kompetens hursomhelst. Speciellt inom "actionsporter". Det har ju Niklas Hyland bevisat under många år i sitt statligt finansierade program "Richter" som snodde (läs: inte betalade eller frågade) innehåll från nästan alla filmmakare inom Skate/Snow/Skidor för att få lite cred i sitt program.

Heja Sverige.
Vem vet snart kanske man inte ens kan köpa vin eller sprit på Shell nå mer utan måste köpa den på statligt ägda monopol som bara har öppet mellan 10-19 och inte säljer till myndiga personer mellan 18-19 år... och det efter du betalat en obligatorisk avgift på ca 100kr i mån / hushåll för att se Patrick Ekwall spegla sig i kameralinsen.

Nä, så tokigt kan det väl ändå inte bli?

1 comment:

Anonymous said...

Du som har pengarna i dollar o verkar vara aktiv på aktiemarknaden. Har du koll på vad många tror kommer att hända med ekonomin på andra sidan av atlanten.
Länkar: http://money.cnn.com/2009/01/20/magazines/fortune/okeefe_schiff.fortune/index.htm?postversion=2009012310

och
http://www.chrismartenson.com/crashcourse